13
jul
Reis deze (na)zomer naar Corsica met Corsica Linea

Wat zou je denken van een reis naar een van de mooiste eilanden van de Middellandse Zee? Corsica bevat alles wat je tijdens een vakantie verlangt: spectaculaire landschappen, paradijselijke stranden, overheerlijke culinaire tradities, gastvrije bevolking en een rijke geschiedenis.

Is je reis nog niet geboekt? Weet dan dat je zeker niet de enige bent. Geen paniek, de gloednieuwe rederij Corsica Linea vaart rechtstreeks naar Corsica vanuit Marseille. Elke zomer brengen zes schepen je naar een van de vijf havens op het eiland: Bastia en Île Rousse in het noorden en Ajaccio, Propriano en Porto Vecchio in het zuiden.

Je eigen voertuig kan je uiteraard probleemloos meenemen. Geniet van de vele faciliteiten aan boord (voorstellingen, animatie, restaurants, boetieks …) en van de comfortabele salons en/of hutten die je samen met je overtocht kunt boeken. De perfecte formule om de volgende ochtend uitgerust en ontspannen voet aan wal te zetten op je bestemming. Je vakantie begint al zodra je aan boord stapt!

Dit is ontegensprekelijk de mooiste manier om naar Corsica te reizen. Het grote schip doorklieft langzaam het water wanneer het de haven van bestemming nadert. Je bent volledig klaar om dit adembenemend mooie eiland te ontdekken. Je kan dit trouwens in volle vrijheid doen, want je beschikt over je eigen voertuig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je bagage.

Dit alles zonder diep in de buidel te moeten tasten. Zo reizen twee volwassenen met voertuig en overnachting in een hut vanaf 334,60 euro btw incl. Een gezin met 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen) dat een hut reserveert en met een wagen van het type 807 reist, betaalt 716,54 euro btw incl.

Corsica biedt tal van ontspannings- en overnachtingsmogelijkheden (camping, vakantiewoning, hotel of agrotoerisme) voor elk budget. Hou je van het strand, van de bergen of van beide? Alles is mogelijk op dit eiland dat de meest gevarieerde en adembenemende landschappen van Europa biedt!

  • deel dit bericht: