weekendje-weg / le-pays-des-lacs /

Le Pays des Lacs

Het Land van de Meren ligt in de provincie Henegouwen en Namen. Het is een vakantiebestemming voor het hele jaar, voor jong en oud en omvat de hele omgeving rond Les Lacs de l’Eau d’Heure, het grootste merengebied van België. De infrastructuur is fantastisch met comfortabele vakantiewoningen en bungalows, mogelijkheden om te zeilen, windsurfen, duiken, waterskiën, wandelen, fietsen.
Het Land van de Meren is een goede uitvalsbasis om de verscholen hoekjes in het zuiden van Wallonië te ontdekken. Kortom, het is een uitgelezen dichtbij huis bestemming met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Vanaf € 336
travel-item-img
Le Pays des Lacs: Golden Lakes Village vakantiedorpen
Golden Lakes Village ligt aan de oevers van Lac de la Plate Taille. Deze gezellige en moderne vakantiewoningen zijn voorzien van een terras.
Vanaf € 28
travel-item-img
Wellness & Spa ‘A l’Heure du Bien-Etre’
Geniet onder andere van hamam, belevingsdouches, sauna met zoutstenen en ijsfontein. Daarnaast is er een patio met een openluchtzwembad om helemaal tot rust te komen!
vanaf €85
travel-item-img
Le Pays des Lacs: Kasteelhoeve van Laneffe
In een rustige omgeving vind je de Kasteelhoeve van Laneffe. Een deel van deze kasteelhoeve werd heringericht tot vakantiewoningen en gastenkamers.
vanaf €5
travel-item-img
Le Pays des Lacs: Aquacentre Parc aquatique
Naast het openluchtzwembad en het binnenzwembad vind je hier ook een spray park van 400 m² aangelegd met de allernieuwste waterspelen, een ontspanningsruimte, terras en solarium..