19
sep
Whisky minicruises met P&O Ferries

Reizen spreken tot de verbeelding, door de bestemming, de manier van reizen en niet in het minst door het thema van de reis. Neem nu de whisky minicruises van P&0 Ferries, wie zou zich daartoe niet laten verleiden!

De whisky minicruises zijn op maat gemaakt van zij die er tijdens het najaar eens echt op uit willen, ideaal voor een toffe break van drie dagen. Het concept is eenvoudig maar super aantrekkelijk. De ferry vaart h/t tussen Zeebrugge en Hull (Noord-Engeland), met twee nachten aan boord, wat op zich al een garantie is voor een rustgevende vakantie. Onderweg ontdek je de wondere wereld van de Schotse single malt en van de geuren en smaken van verschillende whisky’s. Schotland is hét whiskyland, dat is bekend, en de whisky proeverijen aan boord, zowel tijdens de heen- als de terugreis, zullen die stelling nog maar eens bekrachtigen.

Het accent ligt op exclusieve single malts uit Schotland die voor de reizigers worden geschonken door het bekende P&O Whisky tasting Team, onder leiding van Filip Verleye. De minicruise krijgt er nog een extraatje bovenop want aangekomen in Engeland kun je ofwel de havenstad Hull bezoeken of genieten van een dagje in het historisch bekende York.

Kortom, de whisky minicruises van P&O Ferries zijn iets om naar uit te kijken tijdens het najaar. Afvaarten zijn telkens op vrijdag 14 oktober, 11 november en 9 december.

  • deel dit bericht: